Primera derrota de la temporada pel CP Taradell

Dilluns, 12/10/2015

El CP Taradell de Primera Nacional va perdre diumenge al migdia a la pista del GEiEG per 4 a 2 en un partit on els taradellencs van pagar amb un gol en contra les quatre errades defensives que van tenir. El partit va començar bé pels homes de Pep Rifà, amb un gol que els va posar per davant en el marcador fins al minut 20. Els gironins van donar la volta al marcador just abans del descans i, a la represa, dos errors més en defensa van permetre al GEiEG posar el 4 a 1. El Taradell va intentar reaccionar, va disposar d'ocasions, però només va poder marcar un gol més. EL 9 NOU

Pel que fa el CP Taradell B, que milita a la Primera Catalana, va perdre a la pista del Barberà per 5 a 4. Derrota també del CP Taradell de Segona Catalana per 4 a 6 davant el Jonquerenc.