Segona derrota consecutiva del Taradell que cau al camp del Gurb

Dissabte, 22/10/2016

Després del bon inici de Lliga, la UD Taradell encarrila dues derrotes consecutives, la darrera aquest dissabte al camp del Gurb, on va encaixar una golejada per 3 a 0. El Gurb va demostrar que aquesta temporada s'ha reforçat molt i amb un partit molt pràctic no va tenir problemes per superar un Taradell amb moltes baixes per lesió i jugadors tocats. Els locals van encarrilar la victòria al minut 22 i just abans del descans va arribar el segon que deixava el partit molt complicat pels homes de Jordi Freixas. A la segona part el Taradell va buscar escurçar la diferència en el marcador, però el tercer gol del Gurb al minut 72 deixava el partit sentenciat. Amb aquesta derrota el Taradell baixa fins a la cinquena posició i encadena tres jornades sense guanyar, amb un balanç d'un empat i dues derrotes i té 13 punts.