Taradell busca l'Esportista Popular 2024

Després de la fase de propostes s'obrirà una fase de votació final

Dissabte, 26/10/2024

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Taradell ha obert la convocatòria perquè tots els ciutadans puguin presentar candidatures a l'Esportista Popular de 2024. Aquesta iniciativa busca reconèixer aquells esportistes locals que, des del setembre de 2023, han superat reptes esportius importants, però que no han estat premiats en competicions de caràcter nacional, estatal o internacional.

Els veïns de Taradell poden fer les seves propostes a través de la pàgina web de l'Ajuntament, i no hi ha límit en el nombre de candidatures que es poden presentar. Les propostes seran revisades i dividides en categoria masculina i femenina. Un cop seleccionats els finalistes, s'obrirà un procés de votació popular per escollir els guanyadors, que es donaran a conèixer durant la Festa de l'Esport i les Entitats, el dissabte 23 de novembre.

Aquesta distinció vol posar en valor l'esforç i la dedicació d'esportistes locals que han superat reptes significatius, encara que no sempre comptin amb la visibilitat de les grans competicions.

L'any passat, l'atleta Marc Masramon va ser reconegut com el millor esportista popular de Taradell pels mèrits aconseguits en diferents curses.

Festa de l\'Esport 2023 (14)