Victòria, amb golejada, de la UD Taradell a Avinyó

Dissabte, 23/01/2016

Segon partit consecutiu fora de casa en el que va d'any i segona victòria per a la UD Taradell. Aquest dissabte a la tarda es va imposar a l'Avinyó per 0 a 4 en un partit que va encarrilar a la primera part i que va sentenciar a l'inici de la segona. El gol de Marçal Sala als cinc minuts de joc va portar la calma a un Taradell que, fins fa dues jornades, li costava marcar. Tot i jugar uns molt bons primers minuts, la resta de gols no van arribar fins a la segona part. Un nou gol molt matiner, en aquesta ocasió d'Ignasi, va permetre posar el 0 a 2 al minut 48. Tres minuts més tard, Talavera, de falta, va fer el 0 a 3 i al minut 65 el capità Joan Canó tancava la golejada amb un contraatac que va servir per posar el 0 a 4 a l'electrònic. Fins al final, poques ocasions per un partit que estava dat i beneït. Amb aquest 0 a 4 el Taradell suma la victòria més àmplia de la temporada i encadena, per primer cop, dues jornades consecutives sumant una victòria.