Victòria de la UD Taradell amb triplet de Plade Roma

Diumenge, 11/03/2018

La UD Taradell va aconseguir la quarta victòria consecutiva aquest dissabte al camp del Gurb a qui va guanyar per 1 a 3. Després d'una mitja hora amb molt poc joc i amb alguna arribada només del Gurb, el Taradell va despertar i ho va fer amb el primer gol de Jordi Pladevall Roma. Va ser en una rematada de cap després d'un córner. Poc més tard, Canó faria el segon, també de cap, però el col·legiat va anul·lar el gol del taradellenc. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la represa, el Gurb va aconseguir empatar en una jugada en què els taradellencs no van saber treure la bola de l'àrea petita defensada per Ges. Només s'havien disputat quatre minuts de la segona part quan va arribar el gol del Gurb. El Taradell es va tornar a posar per davant en el mnut 59 amb un golàs de Jordi Pladevall. A partir d'aquí el Gurb es va llançar a l'atac buscant el gol de l'empat però els taradellencs no només van saber defensar el resultat sinó que es van trobar amb un penal, en el darrer minut, que Plade Roma transformava per sentenciar el partit i marcar el seu triplet particular. Amb aquesta victòria el Taradell segueix tercer amb 48 punts.