Victòria de la UD Taradell davant el Viladrau

Dimarts, 06/09/2016

El Taradell va sumar els tres primers punts de la temporada en el primer partit de Lliga disputat dissabte a la tarda al camp de la Roureda contra el Viladrau. El resultat final va ser de 4 a 2 en un partit en què els taradellencs van encarrilar als primers minuts amb dos gols obra de Marçal i Plade. A la mitja hora de joc i amb menys de cinc minuts de diferència el Viladrau va aconseguir posar l'empat a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona part va arribar la sentència. Al primer minut de joc, Joan Canó feia el tercer pel Taradell amb un xut des de la frontal. Poc després el Viladrau es quedaria amb un home menys per l'expulsió del seu capità i els homes de Jordi Freixas i Jordi Tubau van aprofitar la superioritat numèrica per tornar a marcar i deixar el 4 a 2 en el marcador.