Victòria del CP Taradell a la pista d'un històric com el Vilafranca

Diumenge, 04/03/2018

El Taradell va aconseguir una nova victòria a domicili que li permet pujar fins a la cinquena posició d'una Primera Divisió molt igualada amb 27 punts. Els de Pep Rifà van fer un gran partit davant el Vilafranca a qui van tornar a golejar. Aquesta vegada per 1 a 5. Tot i un inici igualat, Marçal va obrir el camí de la victòria amb el primer gol al minut 11. El marcador no es va moure fins en el darrer minut del primer temps, amb un gol de Xevi Soler. Un gol psicològic per marxar al descans amb un 0 a 2 però més perquè el mateix jugador, només començar la segona part feia el tercer pel Taradell. Els visitants no es van relaxar tot i el 0 a 3 i van seguir disposant ocasions. Amb possessions llargues el quart gol no va arribar fins al 42, amb una jugada que va finalitzar Dani Rodríguez. Dos minuts més tard el Vilafranca feia el gol de l'honor però el Taradell, lluny de patir, va seguir disfrutant. Dani Rodríguez va desaprofitar una falta per fer el cinquè però aquest va arribar a manca de cinc minuts mitjançant Albert Benito. Ja a les acaballes del matx el Vilafranca va disposar d'un penal però sense encert.