Victòria del Taradell davant el Borgonyà

Dissabte, 01/10/2016

La UD Taradell segueix a la part alta de la classificació després de superar el Borgonyà per 2 a 1 aquest dissabte a la tarda. D'aquesta manera, el Taradell es situa primer amb 12 punts, després de la derrota del Folgueroles i a l'espera del partit que jugarà el Moià. Davant el Borgonyà, el Taradell va ser molt superiror, però després de la mala experiència de la setmana passada, i sense tenir el partit sentenciat, va tocar patir. El partit va començar molt malament pel conjunt de Jordi Freixas, ja que als quatre minuts de joc va veure com els de la colònia s'avançaven posant el 0 a 1 al marcador després d'un contraatac. A la jugada següent el Taradell hagués pogut marcar però Marçal va enviar la pilota a fora. En canvi, al minut 7, i després d'una pilota llarga de Talavera des del seu propi camp, Marçal va controlar i des de la frontal va fer l'1 a 1. Un autèntic golàs. Les ocasions del Taradell es van seguir multiplicant. Pau, un dels millors jugadors del partit al conjunt blanc-i-blau, va disposar de diverses ocasions, així com el capità Canó, que no va trobar el camí del gol. Marçal, en canvi, va ser el jugador més insistent a dalt, i al minut 35 va enviar la pilota al travesser. Tot i que va semblar que havia entrat, va ser Plade, en el refús, qui va acabar marcant el 2 a 1 que acabaria sent el resultat definitiu. Abans d'acabar la primera part el Borgonyà va disposar d'una clara acció per marcar.

El joc a la segona part va canviar i va baixar la intensitat, amb moltes puntades amunt i avall i sense cap dominador clar. El Taradell, però, aprofitava els contraatacs per crear perill encara que no ca poder marcar cap gol més. Pau, en dues ocasions molt clares, va tenir el gol de la sentència a les seves bótes mentre que Joan Canó reclamava un clar penal i l'expulsió del porter visitant al minut 75. Amb el 2 a 1 en el marcador es va arribar en el tram final del partit i en el descompte, el Borgonyà va disposar d'una doble acció que els taradellencs van poder salvar i sumar tres punts més.