Victòria i tercer lloc per la UD Taradell

Dissabte, 29/10/2016

El Taradell es va retrobar amb la victòria aquest dissabte a la tarda després de superar el Sant Feliu de Codines, un rival directe a la part alta de la classificació, per 1 a 0. L'únic gol del partit va arribar des del punt de penal, al minut 46, i el va fer Tala. Amb aquesta victòria el Taradell recupera el tercer lloc a la classificació, empatat amb 16 punts amb el Gurb, segon classificat, mentre que el líder, l'OAR, en té 21.El Taradell va recuperar el bon joc tot i que li va mancar efectivitat en els metres finals davant el Sant Feliu de Codines. A la primera part va portar la iniciativa, però els davanters locals no van estar encertats en el darrer xut. La jugada més clara va arribar a la mitja hora de joc amb una jugada en què Chica va xutar fregant el pal. Només començar el segon temps, unes mans dins l'àrea del Sant Feliu, va permetre a Talavera disposar d'una pena màxiam. El Taradell no va fallar i va fer pujar l'1 a 0 en el marcador. A partir d'aquí el partit es va escalfar. Tot i no disposar d'accions clares, els blanc-i-blaus van dominar. Al minut 65 el Taradell es va quedar amb deu jugadors per l'expulsió de Jordi Pladevall en tirar una empenta a un adversari després de rebre una dura falta. El Taradell tenia el partit controlat, però no aconseguia sentenciar el matx i més va patir quan al minut 83 quedava amb 9 jugadors per l'expulsió de Collins. Amb 9 jugadors el Taradell es va tancar molt bé al darrere i fins i tot va disposar d'algun contraatac, però el marcador no es va moure i els homes de Jordi Freixas sumaven així la cinquena victòria de la temporada. Per la propera jornada, però, tindrà dues baixes per sanció que se sumen als múltiples lesionats.