Victòria in extremis del Taradell davant el Seva

Diumenge, 18/02/2018

El Taradell va superar el Seva per 4 a 3 amb el gol de la victòria que va va arribar en el temps afegit. El Seva es va avançar fins a tres ocasions. A la primera part va marcar Isaac pels verd-i-blancs. A la segona van arribar la resta de gols. El Taradell, després d'una primera part dolenta, es va posar les piles després del descans i Marc Font empatava a la sortida d'un córner. El Taradell va enviar una pilota al pal abans que el Seva es tornés a avançar mitjançant Sergi. Marçal va tornar a posar l'igualada en una bona rematada però el partit estava boig i el Seva feia el tercer després d'una mala sortida de Ges. Semblava que aquest seria el resultat definitiu però en uns últims minuts bojos, Marçal posava l'empat a 3 i Carrillo, ja en el descompte, donava la victòria al Taradell.