Victòria per la mínima del Taradell davant el Gurb

Diumenge, 15/10/2017

El Taradell es va retrobar amb la victòria davant el Gurb, dissabte a la tarda, a qui va guanyar per 2 a 1 amb gols de Canó pels locals. El partit va ser poc vistós amb un Taradell que va patir, sobretot després de jugar practicament tota la segona part amb un jugador menys.

Joan Canó va ser l'encarregat d'obrir el marcador al minut 13 després d'una pilota llarga des del mig del camp que, el capità blanc-i-blau, després de diversos rebots, va acabar introduïnt dins la porteria. Sense temps de reaccionar, el Gurb va veure com el mateix Canó recuperava una bola i es plantava sol davant el porter visitant i marcava a plaer el segon. Marçal va disposar d'un parell d'accions més pel Taradell abans del descans mentre que el Gurb practicament no va xutar a la porteria de Nil.

Als quatre minuts de la represa Youssuf va veure la segona targeta groga i deixava el Taradell amb deu jugadors. Els de Gerard Pallarès es van tancar al darrera i el Gurb ho va aprofitar per marcar el 2 a 1 en el minut 68. El Taradell va patir per mantenir el resultat però va aconseguir fer-ho en un segon temps amb poques arribades a la porteria visitant.

A la taula i després d'aquesta victòria, el Taradell suma 12 punts.