Nova derrota de la UD Taradell

Dilluns, 06/03/2017

El Taradell va perdre per la mínima contra l'Olímpic de La Garriga (0-1) en un partit disputat dissabte a la tarda. Amb molts canvis a l'equip, el Taradell no va fer un bon partit davant un conjunt que sempre va portar la iniciativa en el matx. Els del Vallès, tot i no disposar de moltes ocasions, van ser els dominadors del partit i en van tenir prou amb un gol de falta al minut 41 per emportar-se'n els tres punts. Els canvis de la segona part no van ser suficients perquè la reacció local arribés i, tot i tímides ocasions, els taradellencs pràcticament no van arribar a la porteria visitant. En canvi, l'Olímpic de La Garriga va estar a punt de fer el segon en una sortida defectuosa del porter blanc-i-blau. Amb aquesta derrota, la tercera consecutiva, els taradellencs ocupen la tretzena posició amb 26 punts i tenen a tocar la zona de descens. El proper diumenge jugaran al camp de l'OAR Vic, segon classificat.