Nova derrota de la UD Taradell

Va plantar cara al Sant Pol, però va acabar perdent davant el nou líder de Segona.

Diumenge, 12/12/2021

El Taradell va fer mèrits per puntuar i fins i tot emportar-se'n la victòria del camp del Sant Pol, però el líder del grup 6 de Segona Catalana en va tenir prou en aprofitar dues ocasions per guanyar. El resultat final va ser de 2 a 0.

Els de Gerard Pallarès i Joan Morcillo buscaven trencar la dinàmica negativa, però no ho van aconseguir. A la primera part, van disposar de les millors accions per avançar-se en el marcador, però van perdonar. En canvi, els locals van aprofitar un error defensiu per marcar l'1 a 0 en el minut 41. I al primer minut de la segona part va arribar el segon. El gol va deixar el Taradell tocat que va intentar escurçar la diferència, però va continuar negat de cara a porteria. Els locals també van disposar d'accions per fer el tercer.

La derrota deixa el Taradell amb els mateixos de punts i amb desena posició. En el proper partit s'enfrontarà a l'OAR Vic a casa.