Nova derrota de la UD Taradell que segueix penúltim

Dilluns, 19/10/2015

La UD Taradell no va poder canviar la dinàmica negativa de derrotes en aquest inici de Lliga i diumenge a la tarda va caure al camp de l'Olímpic de La Garriga per 2 a 0 en un nou partit en què els taradellencs van rebre massa càstig pel que es va veure damunt del terreny de joc. Els taradellencs van començar dominant i en el primer quart d'hora s'haguéssin pogut avançar però les seves ocasions van sortir desviades. A partir del minut 20 van passar a dominar els locals, però tampoc sense disposar d'accions clares de perill. A la mitja part el resultat no s'havia mogut, però al quart d'hora de joc del segon temps va arribar el primer gol de l'Olímpic de La Garriga que va fer molt mal a un Taradell que es va enfonsar. Amb el marcador en contra els taradellencs van jugar més amb el cor que amb la mà, ho van intentar però sense precisió ni encert en els últims metres. I ja en el descompte, i amb un Taradell llançat a l'atac a la desesperada, els locals van fer el 2 a 0 que deixa, una setmana més, el Taradell al penúltim lloc, només superat per un Seva, que tanca el grup 5 de Tercera.