Nova derrota de la UD Taradell

Diumenge, 03/05/2015

La UD Taradell va avançar a dijous el partit d'aquesta jornada davant el Castellar. El conjunt del Vallès va golejar els blanc-i-blaus per 6 a 2 en un partit dominat sempre per uns locals que lluiten per les primeres posicions. Al quart d'hora de joc va arribar el primer gol i abans del descans el marcador ja era de 3 a 0.  A la represa van arribar dos gols més abans que Talavera marqués el primer gol del Taradell que deixava el 5 a 1 al minut 73. El Castellar però va seguir dominant al terreny de joc i evidentment al marcador i al minut 80 va arribar al sisè. Tres minuts més tard Joan Canó tancava l'electrònic amb el 6 a 2 defintiu que deixa un cap de setmana més els taradellencs com a cuers de grup. A banda de la derrota cal destacar la lesió de Guillem Serrabasa amb una luxació a l'espatlla.