Nova golejada del Taradell a Sant Cugat

Dilluns, 18/02/2019

La UD Taradell va tornar a golejar la Penya Blaugrana Sant Cugat. Si en el partit d'anada li va fer nou gols, dissabte al vespre, els de Gerard Pallarès en van fer 8, tot i que, per contra, en van acabar encaixant quatre després d'una primera part dolenta. El partit va començar malament pels blanc-i-blaus, que van encaixar un gol en els primers minuts. Joan Canó, després d'una falta, va poder posar l'igualada. L'empat va durar poca estona al marcador, ja que novament els locals es van posar per davant. Canó, de penal, i Darwin, en rematar un córner, van posar el Taradell per davant però just abans del descans, arribava un nou empat amb el 3 a 3.

A la represa el Taradell va ser millor. Els canvis i la concentració dels jugadors taradellencs va permetre ampliar l'avantatge i mantenir el seu marcador amb els tres gols en contra. Pedrón, Marçal en dues ocasions i Ignasi van posar el 3 a 7 a l'electrònic. Abans del final del partit els locals van fer el quart gol però Joan Canó arrodonia la golejada amb el 4 a 8 definitiu.