Nova victòria de la UD Taradell

Dilluns, 27/11/2017

El Taradell va guanyar el Sant Feliu de Codines per 2 a 1 després de capgirar el gol que va marcar el conjunt visitant just començar el partit. El gol de Palau al minut 7 va servir per esperonar un Taradell que a partir de llavors es va fer amo i senyor del partit. El gol de l'empat va arribar en el minut 36 quan Oller va controlar dins l'àrea i va firmar l'1 a 1. Abans del descans, el mateix jugador va posar a prova el porter visitant. A la segona part el domini local es va intensificar però les bones intervencions del porter visitant van evitar el gol Taradell. Ignasi ho va provar amb un xut en el 54. Un minut més tard, Marc Font rematava de cap i en el 56 Marçal rematava massa alt. El gol de la victòria va arribar en el 57 fruit d'una errada defensiva que va deixar a Pau i Marçal sols davant del porter visitant. Pau va conduir la pilota i amb el porter a terra va cedir per Marçal per marcar a plaer. Amb el 2 a 1 el Taradell va seguir dominant i en el 64 Marçal enviava una pilota al pal. No va ser fins al darrer quart d'hora quan el Sant Feliu de Codines va fer un pas endavant però els taradellencs, ben tancats a darrera, van neutralitzar el seu joc. El Taradell és sisè amb 23 punts.