Nova victòria del CP Taradell

Dilluns, 17/11/2014

El CP Taradell segueix en línia ascendent, malgrat que els equips de dalt no fallen per poder escalar posicions. Aquest dissabte va superar al Sant Just per 2 a 3 amb un últim gol que va arribar en el darrer minut. El partit va començar bé pels de Climent Padrós que es van avançar en el marcador al primer temps. A la segona part els locals van capgirar el marcador amb dos gols que van deixar, fins al tram final del partit, el 2 a 1 a l'electrònic. Ens els darrers minuts el Taradell va aconseguir l'empat i en una de les últimes jugades, al minut 49, va arribar el gol de la victòria. EL 9 NOU

Per altra banda, l'equip que milita a la Primera Catalana va caure per 6 a 2 amb el Sentmenat i també derrota del conjunt de Segona Catalana davant el Tona per 3 a 2. El proper cap de setmana el primer i el segon equip jugaran diumenge a les 6 i a les 8 de la tarda respectivament.