Nova victòria del Taradell que goleja el Voltregà

Diumenge, 04/03/2018

Nova victòria per la UD Taradell, la tercera consecutiva, que li permet seguir en les posicions capdavanteres. Després d'una primera part sense gols, els de Gerard Pallarès van acabar guanyant el Voltregà per 3 a 0.

La primera part va ser igualada tot i que els taradellencs van disposar de les millors ocasions.  A la segona part, en canvi, va ser del Taradell des de l'inici i quan només s'havien jugat set minuts de la represa, Oller, després de diversos rebots, marcava l'1 a 0. Cinc minuts més tard Tala, des de la frontal, marcava un golàs imparable per posar el 2 a 0. La jugada d'estratègia també funcionava a un Taradell que acomiadava la gespa artificial de la Roureda. El darrer gol en aquesta superfícies el va fer Plade Puigdesens, també des de la frontal, i enviant la pilota a l'esquadra de la porteria visitant.