Plata de Guillem Pinyol en salt d'alçada als Campionats de Catalunya

Dilluns, 22/06/2015

150622_Guillem_Pinyol1.jpgL'atleta taradellenc Guillem Pinyol, del CA Vic, suma una altra medalla a la col·lecció, després de quedar segon aquest diumenge en la prova de salt d'alçada del Campionat de Catalunya d'atletisme a l'aire lliure, disputats a Lloret de Mar. Pinyol va fer una marca d'1,81 metres. El primer, Marc Salvatella, de Sant Cugat del Vallès, el va superar per nou centímetres. D'aquesta manera, millora el bronze obtingut fa un any en la mateixa prova i la tercera posició del mes de març en el Campionat de Catalunya de pista coberta.

No és l'únic atleta del CA Vic que va marxar amb medalla de Lloret. Sis més van fer bons resultats en la competició de les categories promesa, júnior i juvenil.