Primera victòria de la UD Taradell com a local

Dilluns, 26/10/2015

Dissabte a la tarda els aficionats del Taradell van poder veure la primera victòria del seu equip a casa. Va ser per 3 a 0 i davant el Gurb en un partit en què els taradellencs van oferir una bona imatge, van estar molt segurs en defensa i no van encaixar cap gol. Un partit rodó, ja que el camp era una festa. Després del matx es va fer la presentació de tots els equips de la UD Taradell.

Des del primer minut ja es va veure que els taradellencs tenien fam de victòria. Joan Canó ho va provar als cinc minuts amb un xut desviat i al quart d'hora de joc, després d'una recuperació de Marçal al mig del camp, Marc Cuenca va assistir cap al capità perquè des de la frontal aconseguís batre el porter visitant. L'1 a 0 es va mantenir durant tota la primera part en què només cal destacar dues tímides arribades del Gurb que Nil va poder resoldre. A la represa, intens inici del Taradell que buscava la sentència i no haver de patir. Ignasi, després d'una passada de Joan Canó, marcava el segon i a falta d'un quart d'hora pel final arribava la sentència definitiva amb el gol des del punt de penal de Talavera que, a més, deixava el Gurb amb un home menys. Amb inferioritat i el marcador en contra, el Gurb va tirar la tovallola davant un Taradell que es va créixer tot i no poder augmentar el marcador.