Segona derrota consecutiva del Taradell

Dissabte, 15/12/2018

La UD Taradell encadena tres jornades consecutives sense conèixer la victòria i dues derrotes consecutives, després de caure dissabte a la tarda al camp del Folgueroles per 2 a 1 en un partit apagat per part de conjunt blanc-i-blau. Els taradellencs van veure com els locals dominaven el partit i a la mitja hora de joc s'avançaven en el marcador. La resta de gols van arribar en un segon temps marcat per les expulsions i les interrupcions en el joc. El Taradell no va aprofitar però la superioritat numèrica damunt del terreny de joc després de l'expulsió de Ferrer al minut 53 (pel Taradell Muntal també va veure la targeta vermella però des de la banqueta). I és que tot i jugar amb inferioritat qui va tornar a marcar va ser el Folgueroles en el minut 73. Els canvis ofensius que va fer Gerard Pallarès tampoc van funcionar per un Taradell que va poder maquillar el resultat amb el 2 a 1 definitiu obra de Marc Font en el minut 84. Els últims minuts els taradellencs van intentar buscar el gol de l'empat però ho va fer sense gaire perill contra un Folgueroles molt ben posicionat damunt del terreny de joc per defensar els tres punts. A la taula el Taradell es manté a la part alta amb 29 punts però baixa una posició i es situa quart.