Segona victòria de la temporada pel CP Taradell

Diumenge, 25/11/2018

El conjunt de Pep Rifà va superar per 2 a 4 el Vilanova, dissabte a la tarda, en un molt bon partit pel conjunt blanc-i-blau. La segona victòria de la temporada es va fer esperar per un equip que va començar marcant al minu 4 però que va veure com just abans del descans arribava l'empat. A la segona part el Taradell va ser molt superior però tot i així li va costar avançar-se de nou. Dani Rodríguez va fallar una falta directa abans que Xevi Soler i el mateix Dani Rodríguez posessin l'1 a 3 al marcador. Els taradellencs van fallar dues faltes directes més i Dani Rodríguez feia l'1 a 4 a tres minuts pel final. El Vilanova va maquillar el resultat just abans de finalitzar el matx. Amb la victòria el Taradell escala posicions amb 8 punts i puja fins al setè lloc.