Set en blanc pel Taradell davant el Balenyà

Diumenge, 07/01/2018

La UD Taradell va començar l'any amb una golejada davant el cuer, un Balenyà Atlètic que va encaixar 6 gols però haurien pogut ser molts més. Arnau Oriol va marcar el primer al minut 8 i no va ser fins a les acaballes de la primera part quan Pladevall Puigdesens feia el segon amb un gol olímpic. Entremig, múltiples oportunitats per un Taradell que va afinar la punteria a la segona part. Només començar, Canó marcava el 3 a 0. Plade Puigdesens tornava a marcar i posava el 4 a 0 en el 62. La golejada del Taradell es va arrodonir amb els gols de Pau i Marçal, aquest darrer en el 72. En els minuts finals el Taradell va poder ampliar un marcador que no es va moure davant un equip enfonsat. Per la seva banda, els de Gerard Pallarès segueixen enfilant-se a la classificació i ja són cinquens amb 30 punts.