S'organitza un nou cicle de tallers de cuina
Es faran tres sessions sobre verdures de primavera, cigrons i pop, i vi els dies 5, 19 i 26.
La Regidoria de Cultura prepara un nou cicle de cuines sota el lema "Cuinem? Tallers fàcils i creatius". Com ja va passar l'any passat, serà un cicle format per tres tallers. El primer serà aquest dijous, 5 de maig, sota el nom "La màgia de les verdures de primavera" a càrrec de Maria Àngels Piqué, de l'empresa Amb Entusiasme. Un taller de cuina vegana i aprofitament amb diferents tipus de verdures.
El segon taller, el dia 19, serà impartit per les responsables del restaurant taradellenc Lusco Fusco. "La vianda i el pop, el seu origen i com cuinar-lo" ensenyaran els secrets de dos productes estrella del restaurant: els cigrons i el pop.
I el tercer taller, "L'harmonia del vi amb el menjar", amb David Gomis, de Cal Siller de Prats de Lluçanès, serà un taller de maridatge per saber combinar els vins i caves amb el menjar. Es farà el dijous 26.
Els tallers es portaran a terme a La Font Gran, a les 7 de la tarda, cal inscripció prèvia i el seu cost és de 10 euros per taller o es pot agafar un pack dels tres tallers amb un cost de 25 euros.