Tercera posició d'Albert Pujol a l'Express de la Montserrat Skyrace

Dimarts, 17/03/2015

Albert Pujol, del CET-L'Enclusa, va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi a la cursa Express de la Montserrat Skyrace, el passat diumenge, a Monistrol de Montserrat. A la prova hi van participar 502 atletes. Del CET-L'Enclusa també hi havia Alfons Morcillo.

Pujol va completar el recorregut amb un temps d'1 hora 17 minuts i 28 segons, a poc més d'un minut i mig del primer classificat, malgrat que a la sortida es va entrebancar amb un altre corredor i va sortir últim. Per la seva banda, Morcillo va ser onzè amb un temps d'1 hora 25 minuts i 38 segons.

Aquesta cursa constava de dos recorreguts. El primer, denominat Skyrace de 25 quilòmetres, tenia un desnivell positiu de 1.500 metres i un circuit molt tècnic, amb zones de grimpada i un perfil molt aeri, per la muntanya de Montserrat. L'altre recorregut, en el qual van participar els atletes del CET-L'Enclusa, anomenat Express, tenia una distància de 15 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu. El seu traçat era més assequible que el de l'altra cursa, però era igualment exigent, format per corriols en un 80% i amb dos importants ascensos, el primer fins a l'Aeri de Montserrat i el segon fins al Monestir de Santa Cecília, que amb 680 metres d'alçada era el punt més alt del recorregut. A partir d'aquest punt, quedaven quatre quilòmetres de baixada constant fins a Monistrol passant per Sant Benet.

Informació i foto: CET-L'Enclusa