Tercera victòria consecutiva de la UD Taradell

Dissabte, 17/09/2016

El Taradell ja és líder en solitari (a l'espera del que faci aquest diumenge el Moià) després de guanyar el Llerona per la mínima (1-0) i de la derrota del Folgueroles amb el Torelló.El gol de Marçal al minut 52 va ser suficient perquè el Taradell sumés els tres punts d'un partit molt dur i en què el col·legiat no va estar encertat en la majoria de decisions, amb targetes innecessàries i permetent la duresa del conjunt del Vallès. Malgrat tot va ser el Taradell l'equip que sempre va portar la iniciativa del partit encara que, tot i disposar de nombroses ocasions, la pilota es resistia a entrar a la porteria rival.Ramdas va ser el primer jugador del Taradell en posar a prova el porter del Llerona. A l'altra porteria, tot i que el Llerona no portava el control de joc, aprofitava algun contraatac per crear perill davant un encertat Nil. A la mitja hora de joc Marçal va xutar al cos del porter i en el rebot, Canó va xutar massa creuat. Poc més tard, novament Marçal no va poder superar el porter, en un nou u contra u, mentre que Canó a la jugada següent veia com el seu xut era refusat a córner. El Taradell seguia insistint i just abans del descans doble ocasió de Plade, primer en un potent xut i després de cap en el rebot, tampoc va poder batre el porter visitant.Als set minuts de la represa va arribar l'únic gol del partit. Jugada ràpida del Taradell que va acabar amb el xut de Marçal que d'aquesta manera trencava el malefici davant Caballero i feia pujar l'1 a 0 en el marcador. L'expulsió d'un visitant va permetre als taradellencs jugar els darrers 20 minuts de partit amb superioritat numèrica i amb el marcador a favor. El Llerona va buscar l'empat, però el Taradell, molt ben col·locat damunt del terreny de joc, va defensar el resultat i va buscar ampliar-lo. Va disposar d'accions però l'electrònic de la Roureda no es va moure. Tercera victòria de la temporada, tercera victòria de tres partits i tercera victòria consecutiva que permet al conjunt de Jordi Freixas sumar 9 punts dels 9 possibles i encapçalar la classificació del grup 5 de Tercera. El proper cap de setmana s'enfrontarà al Moià.