Tres punts d'or del Taradell contra el Balenyà

Diumenge, 03/04/2016

La UD Taradell va sumar una important victòria contra el Balenyà que li permet sumar tres punts molt importants per acostar-se a la salvació. Joan Canó, als cinc minuts, va disposar de la primera ocasió per marcar, però el seu xut va acabar a les cames d'un defensa visitant i el porter va enviar la pilota a córner. Poc més tard era el Balenyà qui intentava superar Nil, però el porter taradellenc va poder desviar el xut també a córner. Novament Canó, al quart d'hora, xutava massa alt quan estava sol davant el porter i, a l'altra porteria, Serrabasa va estar a punt de marcar-se un autogol en un refús en què la pilota va tocar al travesser. Al minut 41, unes mans dins l'àrea va acabar amb el gol des del punt de penal de Víctor Talavera. Els taradellencs van defensar l'1 a 0 durant tota la segona part i fins i tot haguessin pogut sentenciar amb ocasions de Carri, en què la pilota es va passejar per la línia de gol, però no va entrar o en una doble jugada de Canó que primer el porter i després la defensa van refusar. La sentència va arribar al minut 87, quan el Balenyà ja jugava amb deu jugadors i amb un gran control de Toni Donaire que baixava la pilota i no perdonava davant el porter visitant. Amb aquesta victòria el Taradell surt de la zona de descens directe.

Per altra banda, els minuts restants del partit suspès contra el Torelló que inicialment s'havien de jugar aquest dimarts finalment es jugaran el dijous 14 d'abril a 3/4 de 9 del vespre.