Victòria amb golejada del CP Taradell al Lloret

Dissabte, 06/12/2014

Victòria plàcida del CP Taradell davant el Lloret per 7 a 2, en un partit en què Marçal Casadevall, que va acabar lesionat en el darrer partit, no es va poder vestir de curt. Tot i el resultat el partit no va començar bé pels homes de Climent Padrós en un inici elèctric i amb molts gols. Als dos minuts de joc els visitants s'avançaven. El Taradell va empatar des del punt de penal mitjançant Castellà quan només s'havien jugat quatre minuts. Als sis, nou gol del Lloret que es tornava a posar per davant. Marc Nuri, amb dos gols al minut 7 i 8 capgirava el resultat i posava el Taradell per davant en el marcador. Al minut 10 era Dani Alonso qui marcava pels blanc-i-blaus i posava el 4 a 2. A partir d'aquí el joc es va calmar, si més no en ocasions, ja que fins al moment els dos equips havien transformat amb gol tots els llançaments. Al quart d'hora de joc Marc Nuri va rebre l'impacte d'una bola i va haver de ser substituit per un trau. El jugador taradellenc va ser traslladat a l'hospital on li van posar uns punts a la part superior de la galta. Al minut 16 Montero va fer el 5 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la represa el Taradell va seguir fort en atac i Edu Genís feia el 6 a 2 al minut 29 i Dani Alonso, al 33, tancava la golejada amb el 7 a 2. En els minuts restants el Taradell va intentar augmentar el marcador però el Lloret es va tancar molt bé i va prioritzar defensar que no pas atacar.