Victòria de la UD Taradell al camp del Tona B

Diumenge, 14/05/2017

El Taradell es va retrobar amb la victòria després de guanyar el Tona B per la mínima (0-1). El gol de penal de Jordi Pladevall als cinc minuts de la represa va ser suficient perquè els de Joan Raurell sumessin els tres punts.

A la primera part no hi va haver gols. Jugaven dos rivals directes a la lluita per evitar el descens, cada vegada més igualat. Els locals van portar el control del partit davant un Taradell que no va arriscar. Tot i així, ni uns ni altres van disposar d'accions clares de perill.

A la segona part, en canvi, van arribar les ocasions. Unes mans dins l'àrea en el minut 50 van acabar amb un penal que Jordi Pladevall va transformar. El Tona hagués pogut empatar deu minuts més tard en una doble jugada, mentre que el Taradell va tenir el segon gol a les bótes de Talavera, però aquest va enviar la pilota al travesser després del llançament d'una falta. En els darrers minuts el Tona va fer un pas més i el Taradell, ben tancat a darrere, va poder evitar els atacs dels locals. A més, els de Joan Raurell van acabar amb deu jugadors per l'expulsió de Joel. Després d'aquesta victòria el Taradell té a un pas la salvació. A la taula és onzè amb 38 punts.