Victòria de la UD Taradell contra el Balenyà

Dilluns, 09/01/2017

El Taradell es va retrobar amb la victòria davant el Balenyà, aquest dissabte a la tarda, a qui va guanyar per 2 a 1 en el primer partit del 2017. L'enfrontament va començar amb domini local, amb ocasions d'Arnau i Canó i amb un gol de Jordi Pladevall a la mitja hora de joc que inaugurava el marcador. El taradellenc es va plantar sol davant el porter Ortega i no va perdonar el primer gol taradellenc. A partir d'aquí i fins a la mitja part, els visitants van disposar de dues clares accions per empatar, però Nil i la falta d'encert ho van evitar. En canvi, als dos minuts de la represa, el Taradell va aprofitar una errada defensiva per marcar i fer pujar el 2 a 0 amb un gol de Pau. El Balenyà va escurçar la diferència en el marcador al 67, des del punt de penal amb un gol que va fer l'extaradellenc Sergi Company i, tot i que el marcador no es va moure, els locals van patir per defensar aquest resultat. A falta de sis minuts pel final, el taradellenc Jordi va ser evacuat amb ambulància per una lesió al colze.

Després d'aquesta victòria, el Taradell és novè amb 23 punts i trenca la ratxa negativa de tres partits amb derrota seguida.