Victòria de la UD Taradell davant el Sant Julià

Dilluns, 24/04/2017

Important victòria la que va aconseguir dissabte la UD Taradell davant el Sant Julià. Els homes de Joan Raurell es van imposar per 2 a 1 en un partit que va començar molt bé pels locals, ja que al minut 4 Marc Font obria el marcador després de rematar un córner servit per Pau Sanmartín. A partir d'aquí el Sant Julià va passar a dominar l'enfrontament, amb un pal de l'extaradellenc Erra al minut 21 com a ocasió més clara. Tot i així, el Taradell també hagués pogut fer el segon en una jugada de Canó. Just abans del descans va arribar el gol de l'empat a 1. A la represa el partit es va trencar i no va tenir cap dominador clar. Les ocasions, encara que sense perill, eren a les dues porteries i no va ser fins al minut 76 quan, també després d'un servei de córner, Albert Sasplugas rematava amb el cap tot sol la pilota i l'enviava al fons de la porteria. Els taradellencs es van tancar molt bé a darrere en un últim quart d'hora en el qual el Sant Julià es va llançar a l'atac aprofitant la superioritat numèrica després de l'expulsió d'Albert Muntal. A la classificació el Taradell és tretzè amb 34 punts i s'allunya, una mica, de la zona perillosa.