Victòria de prestigi de la UD Taradell davant el Sant Feliu de Codines

Diumenge, 08/11/2015

Important victòria de la UD Taradell davant el Sant Feliu de Codines, un rival directe a la part baixa de la taula i que va superar per 3 a 2 en un partit disputat dissabte a la tarda. L'enfrontament va començar molt bé pels locals, dominant el mig del camp i creant ocasions de gol. Al quart d'hora de joc, una centrada de Canó, després de marxar de velocitat del seu adversari, l'aprofitava Ignasi per inaugurar el marcador. El Taradell jugava a plaer i abans del descans hagués pogut sentenciar, però va perdonar. Primer Canó, amb un xut des de l'àrea petita que un defensa va desviar al pal i, més tard, Carrillo, no aconseguint augmentar el marcador abans del descans. A l'inici de la segona part, Ignasi va enviar una pilota al travesser i, a partir d'aquí, els visitants van començar a dominar. Una pèrdua de pilota del Taradell va permetre, al minut 52, que el Sant Feliu fes el gol de l'empat i vuit minuts més tard, i des del punt de penal, arribava el segon del conjunt visitant. A diferència d'altres partits, però, el Taradell no va abaixar els braços i va creure en capgirar el partit. I així va ser. Primer Canó, al minut 69 i, després Carrillo, al 73, aconseguint dos gols que permetien la remuntada dels blanc-i-blaus que van aguantar el resultat de 3 a 2 fins al final, amb seguretat i solvència defensiva i fins i tot amb alguna ocasió més en atac que hagués permès sentenciar el partit. Tres punts d'or per un Taradell que li permet respirar, una mica, a la part baixa de Tercera.