Victòria del CP Taradell a la pista del Cambrils

Dilluns, 28/09/2015

Nova victòria, la segona consecutiva, pel primer equip del CP Taradell a la Primera Nacional Catalana. El passat divendres es va imposar al Cambrils a domicili per 1 a 4. Els locals es van avançar als primers minuts de la primera part, però el Taradell va reaccionar i abans d'arribar al descans els homes de Pep Rifà van posar l'empat en el marcador. A la represa, domini absolut dels taradellencs, que amb un partit molt seriós van aconseguir marcar tres gols per deixar l'1 a 4 definitiu que li permet sumar tres punts més i seguir al capdavant de la classificació. Per la seva banda, el Taradell B, que milita a la Primera Catalana, va sumar la primera victòria després de superar a l'Horta per 4 a 1. A Segona Catalana, el Taradell C va perdre per un ajustat 6 a 7 davant el Ripoll.