Victòria del CP Taradell contra el Sant Just

Diumenge, 09/10/2016

El CP Taradell va aconseguir la primera victòria de la temporada com a local després de superar al Sant Just per 4 a 2, aquest dissabte a la tarda. Els locals, sense el lesionat Miquel Masoliver, que es perdrà les dues properes setmanes, van fer un partit molt seriós, sobretot a la primera part on van ser molt superiors al rival, tant en atac com en defensa, i aconseguint marxar al descans amb un marcador favorable de 4 a 0. Els gols els van fer Marçal Casadevall, Mac Soler, Xevi Solé i Edu Genís. A la represa els taradellencs van disposar de més ocasions per ampliar el marcador però no les van aprofitar mentre que en els minuts finals van arribar els dos gols del Sant Just que maquillaven el resultat.