Victòria del CP Taradell davant el Caldes B

Dilluns, 02/03/2015

Nova victòria per al CP Taradell a casa que li permet recuperar la quarta posició amb 33 punts. Dissabte es va imposar al Caldes B per 6 a 3. Els locals van encarrilar el partit a la primera part marxant al descans amb un 2 a 0 al seu favor. Un gol als pocs segons de la represa va deixar al Caldes tocat, que si bé va marcar poc més tard, el Taradell va sentenciar el partit amb dos gols més deixant el 5 a 1. En el darrer tram del matx, el Caldes va escurçar la diferència amb dos gols més, però el Taradell encara va tenir temps de marcar novament deixant el 6 a 3 definitiu.

Per la seva banda, el Taradell B va golejar el Salt per 11 a 3 mentre que el conjunt que milita a la Segona Catalana va ajornar el seu partit amb el Ripoll.