Victòria del CP Taradell davant el líder

Dissabte, 05/12/2015

El CP Taradell va fer un pas important aquest dissabte de cara a situar-se als primers llocs de la classificació de la Primera Nacional i de poder-se classificar per a la Copa Generalitat. Va superar l'Alpicat de Lleida per 4 a 2, un equip que arribava com a líder i que va veure com els jugadors blanc-i-blaus van ser superiors. Albert Benito va avançar al conjunt taradellenc, però els visitants van capgirar el marcador i, a falta de 3 minuts pel final del primer temps, guanyaven 1 a 2. Abans del descans, però, va arribar el 2 a 2 amb un gran llançament de Marc Soler a falta d'1 minut i 49 segons per arribar a la mitja part. A la represa el Taradell va ser millor i només va necessitar dos minuts per marcar. Marçal, amb una gran combinació amb Marc Soler, va fer pujar el 3 a 2 al minut 27 i Nuri sentenciava a falta de 9 minuts davant un Alpicat apagat en idees i en atac. El Taradell hagués pogut arrodonir encara més el marcador, però Masoliver va errar en el llançament d'una falta directa quan faltaven 20 segons pel final del matx.