Victòria del CP Taradell per seguir a dalt

Dilluns, 15/02/2016
Victòria del CP Taradell a la pista de l'Olot. Els taradellencs van sumar els tres punts després d'haver d'adaptar-se a una pista molt relliscosa i en la qual els va costar molt crear ocasions entre els tres pals. Els locals es van avançar gràcies a una bola desviada, però el Taradell va poder empatar abans del descans. A la represa es van posar per davant però amb un penal i una falta directa l'Olot va capgirar el marcador. Amb el 3 a 2 i amb inferioritat numèrica a la pista, els homes de Pep Rifà van aconseguir l'empat i a falta de dos minuts pel final va arribar el 3 a 4 definitiu. Per la seva banda, l'equip de Primera Catalana va perdre a Manlleu pel mateix resultat amb un gol dels locals a falta de trenta segons pel final. / EL 9 NOU