Victòria del primer equip del CP Taradell davant el Capellades

Diumenge, 20/09/2015

El CP Taradell de Primera Nacional va encetar temporada amb una contundent victòria per 7 a 2 davant el Capellades amb quatre gols de Soler, un de Masoliver, un de Benito i un altre de Pol Casellas. Els taradellencs van ser superiors, però van haver de treballar molt per aconseguir la victòria, que malgrat el resultat, no va ser fàcil. Els blanc-i-blaus es van avançar amb tres gols als primers deu minuts que van arribar de contraatac. El Capellades va marcar just abans del descans. A la segona part els homes de Pep Rifà, que s'estrenava com a entrenador del primer equip del CP Taradell van fer el quart gràcies a una falta directa i tot seguit van arribar tres gols més posant el 7 a 1 a pocs minuts pel final. El Capellades va tenir temps, en el darrer moment, per maquillar el resultat amb el 7 a 2 definitiu.

Per altra banda, el conjunt de Primera Catalana es va estrenar amb un empat a 5 a la pista del Vilassar mentre que el conjunt que milita a Segona Catalana va golejar el Tona, a domicili, per 1 a 7.