Victòria del Taradell que es situa líder

Dimarts, 13/09/2016

La UD Taradell va sumar els tres punts del camp del Pradenc en un partit que va guanyar per 1 a 2, diumenge a la tarda. En plena Diada Nacional, els taradellencs van fer un partit molt seriós tot i que no va ser fins a les acaballes de la primera part quan va arribar el primer gol dels blanc-i-blaus en una rematada de Marc Font. A la represa va arribar el 0 a 2, que va fer Arnau Oriol amb un potent xut des de la frontal. Amb el marcador a favor, el Taradell va jugar a plaer tot i que el Pradenc va posar emoció al final del partit amb l'1 a 2 que arribava al minut 87. Amb aquesta victòria, la segona de la temporada després de dos partits, el Taradell és líder amb 6 punts juntament amb el Folgueroles i el Moià. Aquest dissabte jugarà a casa contra el Llerona.