Victòria i primera posició pel CP Taradell

Dissabte, 08/04/2017

El Taradell és el nou líder de la Primera Nacional Catalana després de superar a l'Olot i de que el Noia hagi empatat amb el Congrés i que el Tona només hagi pogut sumar un punt contra el Capellades. Important victòria del CP Taradell per 7 a 1 contra l'Olot de Gerard Pujol. Els taradellencs es van posar de seguida amb un 4 a 0 davant un Olot que només va poder fer un gol, a quatre minuts pel final de la primer part per maquillar el marcador. Edu Genís va enviar la pilota al travesser a l'inici d'una segona part molt plàcida pels taradellencs, que jugant amb el marcador a favor van disposar de la possessió de la bola i a poc a poc van arrodonir el resultat davant un conjunt visitant, poc actiu en atac i que va disposar d'un penal en el darrer minut.