Xavier Roura i Amàlia Fondos guanyen la cursa nocturna de Taradell

Diumenge, 28/08/2016

Xavier Roura, amb un temps d'1h i 6seg, va ser el més ràpid de la segona edició de la cursa de muntanya nocturna El bandoler nocturn, organitzada pel Centre Excursionista Taradell – CET L'Enclusa, aquest dissabte al vespre. Van sortir 45 atletes que van haver de completar uns 12 quilòmetres, passant, entre altres indrets, pel Castell d'en Boix o l'Enclusa. Per darrere de Roura i a només 47 segons va entrar Òscar Flores, mentre que el podi el va completar l'atleta taradellenc Marc Clapés a 1min i 40seg del guanyador de la prova. Clapés, a més, es va emportar el premi com a millor local. En categoria femenina, la victòria va ser per Amàlia Fondos amb un temps de 1h 25min 29seg. A més de 7 minuts va arribar Mònica Graciano mentre que gairebé a deu minuts de la primera Montse Urbea va completar el podi.Foto: UE Vic